OM CHEFKONSULENT THOMAS ØLGAARD

Med mere end 40 års erfaring fra bank i Danmark (Danske Bank) har Thomas oparbejdet et særdeles indgående kendskab til pengeinstitut-området.

Thomas har de seneste 30 år arbejdet med forskellige dele af værdikæden i relation til produktion og distribution af investeringsprodukter og i mere end 10 år har det primære fokus- og ansvarsområde været product governance.

Thomas var ansvarlig for implementeringen af MiFID II product governance regler i Danske Bank og har siden implementeringen arbejdet med product governance i praksis samt med en optimering af denne baseret på de løbende erfaringer, der er indhentet.

Deltagelse i arbejdsgrupper om product governance i Danmark såvel som på tværs af Europa har givet Thomas en unik viden om området også i en større sammenhæng. Viden, som i praksis anvendes til at sikre finansielle institutter bedst mulige interne governance.

Endelig har Thomas stor erfaring med at formidle viden om product governance til større og mindre grupper i forskellige sammenhænge, herunder som indlægsholder på konferencer om MiFID II.